-                                                    MOMAD! -
header
-        Today's Stats: VISITORS: 8565    IMPRESSIONS: 14264    ONLINE: 78 -
-
         Main Navigation
Home

Songs [Updated]

Insults
Stupid Questions
Wallpapers
Mobile Stuff
Lyrics
Beyblade
  Best Softwares
Contact
-
        Cool Links

  Brain Bench

  Magic Eye

  Speed Bit [DAP]
  WinZip
  Cheat Planet
  Cheat CC
  DN Place
  My Free Templates
  Real
  Cell Masti
  Byond Speed
-
-
        Site Of The Month
 

 LINKINPARK.COM     You Can find all about them. Pics and other GR8 stuff.

-
-
STUPID QUESTIONS
 

 

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
 
Stupid Question: Hey, what are you doing here?
 
Answer: Don't u know, I sell tickets in black over here.
 
============================
 
2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
 
Stupid Question: Sorry, did that hurt?
 
Answer: No, not at all, I'm on local anesthesia. Why don't you try again?
 
=============================
 
3. At a funeral: One of the teary eyed people ask...
 
Stupid Question: Why, why him, of all people.
 
Answer: Why? Would it rather have been you?
 
================================
 
4. At a restaurant: When you ask the waiter
 
Stupid Question: Is the "Paneer Butter Masala" dish good?
 
Answer: No, itís terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit on it.
 
==============================
 
5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years.
 
Stupid Question: Munna, Chickoo, you've become so big.
 
Answer: Well you haven't particularly shrunk yourself.
 
==============================
 
6. When a friend announces her wedding, and you ask...
 
Stupid Question: Is the guy you're marrying well?
 
Answer: No, he's a miserable wife beating, insensitive lout...it's just the money.
 
=============================
 
7. When you get woken up at midnight by a phone call...
 
Stupid Question: Sorry. Were you sleeping?
 
Answer: No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not.
 
And you thought I was sleeping.... You dumb witted moron.
 
==============================

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
 
Stupid Question: Hey have you had a haircut?
 
Answer: No, its autumn and I'm shedding.
 
=============================
 
9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
 
Stupid Question: Tell me if it hurts?
 
Answer: No it wonít. It will just bleed.
 
==========================
 
10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
 
Stupid Question: Oh, so you smoke.
 
Answer: Gosh, it's a miracle ...it was a piece of chalk and now it's in flames!
     

==========================   

-
COPYRIGHTS © 2005 Momad All Rights Reserved